Hos MagnuTron er vores vision og mission at udfylde de huller, som vi føler mangler på den danske PC gaming scene. Det gør vi ved at udvikle platforme, produkter og løsninger, i samarbejde med den danske gaming community, fordi vi tror på at størst mulig inddragelse altid giver de bedste resultater.

Det første skridt er Magnutron Academy – En blog dedikeret til guides og explainer-videoer for hardware/software interesserede gamere. Nu er vi igang med at udvikle Forge & Shop, en platform der gør det nemt for alle at bygge en gaming PC der passer til deres behov. Tanken er at det skal være let, overskueligt og priserne skal være transparente. Vi udvikler Forge & Shop sammen med Danmarks gaming community. Derfor lancerer vi først Forge & Shop i en Alpha version, hvor dem der skriver sig op får lov at teste og forbedre gennem feedback.

Velkommen til MagnuTron